OM OSS

Thomas_263.jpg

Thomas er en av grunnleggerne av Relieff Reklame og har vært daglig leder siden oppstarten i 2010.Han startet sin karriere i butikkinnredningsbransjen, og har jobbet med mange store merkevarer. Han har lang erfaring innen kundebehandling og kommer alltid med noe spennende til våre kunder. Thomas er en kreativ vinnerskalle, og kommer bestandig i mål med oppgaven.

 

På fritiden sykler Thomas høyt og langt, og han tror at han er i tipp topp form 😉 neste utfordring: Styrkeprøven. Men han egner gjerne tid foran TV-en med favorittsporten fotball på skjermen ... Man U er laget, og han reiser gjerne langt for å få med seg topp-oppgjørene!

Thomas Arildset
Daglig leder

Eva er født og oppvokst i skilt- og dekorbransjen og elsker det høye tempoet og de mange utfordringene. Hun har vært i denne bransjen siden 1987 og er en av grunnleggerne av Relieff Reklame. Med ansvar for salg og markedsføring er hun alltid i farta og har et enormt engasjement uansett oppgave. Hun har kunden i fokus og er alltid positiv og kreativ.

 

Eva elsker musikk, og tar gjerne en fanfare på trombonen i festlig sammenheng. På fritiden er hun å se på tur med hund i skog og mark, på trening, eller helt utslitt på sofaen med en såpeopera på TV-en. 😀

Eva_263.jpg
Eva Maria Utvåg
Salg/Markedsføring

info kommer. 

360_F_84671939_jxymoYZO8Oeacc3JRBDE8bSXBWj0ZfA9.jpg
Yvonne Kvernflaten
Backoffice
RELIEFF Ansatte 0219_-32.JPG

Alicia er vår webdesigner og "growth hacker" dvs. digital markedsføring.

Hun er en «gammel» kjenning av oss gjennom mange år, og har tidligere vært med på flere store messer under studietiden som vertinne for vår største kunde Volvo.

Alicia har sin bakgrunn fra Samheldsvidenskap innriktning Media i "fucking Åmål". 

Alicia er opptatt av detaljer og har både hode og hjerte for smart og tidsriktig design. Hun er flink med layout, og jobber gjerne med nettsider, webshop og nyhetsbrev.

Hun er supersøt med sin fine utstråling og sitt herlige svenske språk, og skaper nytt preg på både våre kunder og oss kollegaer. Hun legger hele sjela i jobben og styrer sine prosjekter med full kontroll.


Når hun har fri elsker hun å trene Yoga, dekorere leiligheten eller rusle rundt i Oslo for å oppdage nye spennende butikker.

Alicia Cvijanovic
Design

Lene har jobbet i reklamebransjen i mange år og er vår prosjektleder på folie og skilt.

Hun er ekspert på folie og er sertifisert foliemontør av 3M. Med hennes våkne blikk og lidenskap for kvalitet, er du i trygge hender! Hun har jobbet med noen av oss tidligere så etter et sidesprang på 10 år hos Tine Meierier, er hun endelig på plass der hun hører hjemme i reklamebransjen!

 

På fritiden er hun glad i å trene, stå på ski, eller gå PowerWalk i skog og mark. Med full energi og uredd for høyder, river hun gjerne taket på huset, maler fra mange meters høyde, eller pusser opp hytta i Trysil!

Og vi må jo også nevne at her har vi en norgesmester i bandy i blant oss! Over 10 ganger har hun, med gjengen, holdt trofeet over hodet!

lene.jpg
Lene Westpold Hansen
Selger
360_F_84671939_jxymoYZO8Oeacc3JRBDE8bSXBWj0ZfA9.jpg

info kommer. 

Boas Qvigstad
Prosjektleder

info kommer. 

360_F_84671939_jxymoYZO8Oeacc3JRBDE8bSXBWj0ZfA9.jpg
Stig Børre Elvegård
Produksjon ansvarlig