top of page

OM OSS

Thomas_263.jpg

Thomas er en av grunnleggerne av Relieff Reklame og har vært daglig leder siden oppstarten i 2010.Han startet sin karriere i butikkinnredningsbransjen, og har jobbet med mange store merkevarer. Han har lang erfaring innen kundebehandling og kommer alltid med noe spennende til våre kunder. Thomas er en kreativ vinnerskalle, og kommer bestandig i mål med oppgaven.

 

På fritiden sykler Thomas høyt og langt, og han tror at han er i tipp topp form 😉 neste utfordring: Styrkeprøven. Men han egner gjerne tid foran TV-en med favorittsporten fotball på skjermen ... Man U er laget, og han reiser gjerne langt for å få med seg topp-oppgjørene!

Thomas Arildset
Daglig leder

Eva er født og oppvokst i skilt- og dekorbransjen og elsker det høye tempoet og de mange utfordringene. Hun har vært i denne bransjen siden 1987 og er en av grunnleggerne av Relieff Reklame. Med ansvar for salg og markedsføring er hun alltid i farta og har et enormt engasjement uansett oppgave. Hun har kunden i fokus og er alltid positiv og kreativ.

 

Eva elsker musikk, og tar gjerne en fanfare på trombonen i festlig sammenheng. På fritiden er hun å se på tur med hund i skog og mark, på trening, eller helt utslitt på sofaen med en såpeopera på TV-en. 😀

_ELV8850.jpg
Eva Maria Utvåg
Salg/Markedsføring
_ELV8821.jpg

Alicia er vår designer og kreatør.

Hun er en «gammel» kjenning av oss gjennom mange år, og har tidligere vært med på flere store messer under studietiden som vertinne for vår største kunde Volvo.

Alicia har sin bakgrunn fra Samheldsvidenskap innriktning Media i Sverige. 

Alicia er opptatt av detaljer og har både hode og hjerte for smart og tidsriktig design. Hun er flink med layout, og jobber gjerne med nettsider, webshop og digitale løsninger. 

Hun er supersøt med sin fine utstråling og sitt herlige svenske språk, og skaper nytt preg på både våre kunder og oss kollegaer. Hun legger hele sjela i jobben og styrer sine prosjekter med full kontroll.


Når hun har fri elsker hun å spille golf, trene, dekorere leiligheten eller rusle rundt i Oslo for å oppdage nye spennende butikker.

Alicia Cvijanovic
Design

Stig Børre er vår produktekspert på skilt og dekor. Han har jobbet i reklamebransjen siden 1994 (siden OL på Lillehammer) og har stor kunnskap om produksjonsteknikk og råmaterialer.
Han er spesielt opptatt av detaljer og håndterer effektivt små, som store oppgaver. Med hans årvåkne blikk og lidenskap for kvalitet, er du i trygge hender!
 
Stig Børre er først og fremst en familiemann hvor kone, barn og lille Dorris(🐶)snurrer han rundt lillefingeren. Dessverre er er han Arsenal supporter, så konfliktene her på kontoret står selvfølgelig i kø ;-)
Ur-menneske Stig Børre finner du i skog og mark på høsten, i full kamuflasje hvor det er småvilt og ørret som får unngjelde. Han er en dyktig hobbyfotograf, og fanger opp de vakreste motiver på linsa.

_ELV8842.jpg
Stig Børre Elvegård
Produksjon ansvarlig
bottom of page