OM OSS

Thomas_263.jpg

Thomas er en av grunnleggerne av Relieff Reklame og har vært daglig leder siden oppstarten i 2010.Han startet sin karriere i butikkinnredningsbransjen, og har jobbet med mange store merkevarer. Han har lang erfaring innen kundebehandling og kommer alltid med noe spennende til våre kunder. Thomas er en kreativ vinnerskalle, og kommer bestandig i mål med oppgaven.

 

På fritiden sykler Thomas høyt og langt, og han tror at han er i tipp topp form 😉 neste utfordring: Styrkeprøven. Men han egner gjerne tid foran TV-en med favorittsporten fotball på skjermen ... Man U er laget, og han reiser gjerne langt for å få med seg topp-oppgjørene!

Thomas Arildset
Daglig leder

Eva er født og oppvokst i skilt- og dekorbransjen og elsker det høye tempoet og de mange utfordringene. Hun har vært i denne bransjen siden 1987 og er en av grunnleggerne av Relieff Reklame. Med ansvar for salg og markedsføring er hun alltid i farta og har et enormt engasjement uansett oppgave. Hun har kunden i fokus og er alltid positiv og kreativ.

 

Eva elsker musikk, og tar gjerne en fanfare på trombonen i festlig sammenheng. På fritiden er hun å se på tur med hund i skog og mark, på trening, eller helt utslitt på sofaen med en såpeopera på TV-en. 😀

Eva_263.jpg
Eva Maria Utvåg
Salg/Markedsføring

Kirsti  har i mange år jobbet i databransjen men nå begynner hun å bli en veteran i reklamebransjen også. Hun er en racer i excel og har fått de fleste programvarer inn med teskje. Kirsti er en viktig del av teamet og tenk; hun har fått oss miljøfyrtårn-sertifisert! Her er det god energi og orden i rekkene 🙂Hun er superhyggelig og gir deg som kunde den beste oppfølging. 

 

På fritiden elsker hun å reise til nye spennende steder og kulturer, eller også bare være på hytta i Stöten. Hun er ekstremt blid, samfunnsengasjert og glad i dyr. På hjemmebane er hun en «hobbybonde», driver frem grønnsaker og plukker bær langt utover høsten.

Kirsti_263.jpg
Kirsti Holløkken
Backoffice
RELIEFF Ansatte 0219_-32.JPG

Alicia er vår webdesigner og "growth hacker" dvs. digital markedsføring.

Hun er en «gammel» kjenning av oss gjennom mange år, og har tidligere vært med på flere store messer under studietiden som vertinne for vår største kunde Volvo.

Alicia har sin bakgrunn fra Samheldsvidenskap innriktning Media i "fucking Åmål". 

Alicia er opptatt av detaljer og har både hode og hjerte for smart og tidsriktig design. Hun er flink med layout, og jobber gjerne med nettsider, webshop og nyhetsbrev.

Hun er supersøt med sin fine utstråling og sitt herlige svenske språk, og skaper nytt preg på både våre kunder og oss kollegaer. Hun legger hele sjela i jobben og styrer sine prosjekter med full kontroll.


Når hun har fri elsker hun å trene Yoga, dekorere leiligheten eller rusle rundt i Oslo for å oppdage nye spennende second-hand butikker.

Alicia Cvijanovic
Webdesigner

Lene har jobbet i reklamebransjen i mange år og er vår prosjektleder på folie og skilt.

Hun er ekspert på folie og er sertifisert foliemontør av 3M. Med hennes våkne blikk og lidenskap for kvalitet, er du i trygge hender! Hun har jobbet med noen av oss tidligere så etter et sidesprang på 10 år hos Tine Meierier, er hun endelig på plass der hun hører hjemme i reklamebransjen!

 

På fritiden er hun glad i å trene, stå på ski, eller gå PowerWalk i skog og mark. Med full energi og uredd for høyder, river hun gjerne taket på huset, maler fra mange meters høyde, eller pusser opp hytta i Trysil!

Og vi må jo også nevne at her har vi en norgesmester i bandy i blant oss! Over 10 ganger har hun, med gjengen, holdt trofeet over hodet!

lene.jpg
Lene Westpold Hansen
Prosjektleder
Bark_263.jpg

Bark er født på Fjellhammar og oppvokst på Kolbotn. Med sine 11 år og 31 kilo er han still going strong! Han har sterke drifter mot villhunden, men er utdannet ved Norges Hundeskole med dressur spesielt vektlagt innkalling og «sitte bamse». Bark har jobbet med merkevarer som Fellskjøpet, Hills og Labb. Til lunsj spiser Bark restemat og tørrfor, men på julebordet tar han seg gjerne en pinne. Han snuser daglig men er en festrøyter. Han mener at hunden alltid har rett, og du er derfor i trygge labber om du jobber med Bark.

Bark
Løpegutt/sosialkurator