top of page

PERSONVERNPOLICY

VÅRE REGLER FOR PERSONVERN GJELDER UAVHENGIG OM DU ER KUNDE, PARTNER, LEVERANDØR ELLER ANNEN KONTAKT.

Relieff vil under ingen omstendigheter videreformidle eller selge opplysninger som kan knyttes til identifiserbare individer, til tredjepart uten uttrykkelig samtykke. På samme måte vil heller ikke loggfiler og annen standardinformasjon videreformidles eller selges til tredjepart.

 

Relieff vil kun benytte din epost-adresse til å sende deg tilbud eller informasjon, og vil ikke bruke denne til hverken statistikk eller analyse.

 

Relieff samler ikke inn opplysninger om besøkende på relieff.no.
Har du spørsmål om personopplysninger, eller dine opplysninger endrer seg, kan du sende en mail til salg@relieff.no.

 

 

For kunder
For å gjennomføre et kjøp hos Relieff trenger vi navn, adresse, mobilnummer og e-post. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordrer.

Vi er pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering. Vi lagrer kjøpshistorikk inntil det ikke lenger er relevant.

Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år, men for å kunne ivareta kunders rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon i henhold til forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og Relieff sine salgsbetingelser, lagrer vi kjøpshistorikk så lenge det er relevant.

bottom of page